Aquesta és la biografia completa de Cece Giannotti, agafada de la seva pàgina web i traduïda.

 

2012-2011 DVD Live in Barcelona, grava Jazz a l'estudi i Blues a l'estudi per a TV3.

Edita amb Saurí Records el seu nou CD Escape amb col•laboracions com Marc Ribot, Alain Mallet, Jonah Smith, Bennett Paster. Aquest serà el disc que escoltareu després d’aquest Pivot Point.

2010 Presenta el seu nou cd Pivot Point al XXI festival de guitarra de Barcelona i rep el premi de millor àlbum 2010 per l'AMJM.

Produeix el nou cd Tempus Fugit de l'actor català Bruno Oro, on grava 3 temes amb Marc Ribot, guitarrista de Tom Waits.

2009-2008 fa les mescles del nou cd d'Alfonso Vilallonga "Liberame".

Masteritza el cd gravat en directe en el marc del 14è Festival Barnasants "Formosa x Formosa" d'Ester Formosa. Canta un tema en la pel•lícula de Jordi Llompart "Magic journey to Africa".

Director musical del concert "15 anys de BTV".

2008-2007 Compon 2 temes per a la pel•lícula Road Spain, i la cançó principal de la comèdia "EX" de Muriel Robin, Pierre Balmade interpretada per Àngels Gonyalons i Albert Folk.

Produeix el cd "Fonografies" de Víctor Bocanegra. Grava 2 temes com a cantant i guitarrista en el cd dels Monjos Budistes "Live Mantra" .Edita un doble cd recopilatori "This Estafi This Life" amb Traditional Tourist.

2006-2005 Compon amb Francesc Chaparro la música de la nova imatge de TV3 que guanya a New York el premi 2006 PromaxBDA. Compon la música amb Francesc Chaparro per la nova ràdio iCatfm. Compon la música per a les campanyes publicitàries de: Spirit, Marie Claire, Lotus, Bonka, Calipso, Affinity, Vitalinea, Pans and Company, Fontevella.

2005-2004 Forma el grup Sunstation amb qui grava el seu primer cd i amb l'ajuda de Bob Harris BBC2 el promocionen a Londres, The healer whale tema inclòs en la compilació Relaxation III.

Compon la cançó You got me hipnotized per a la campanya publicitària de la colònia d'Antonio Banderas Mediterrani. Grava amb la London Session Orchestra la publicitat de Repsol.

2004-2003 Produeix el primer cd en català de Joan Vinyals, Vil•la Blauet.
Compon la música de la Pirotècnia del Fòrum de les Cultures 2004 amb la col•laboració de Francesc Chaparro i Marcel Botella. Surt a la venda el seu primer treball en solitari Noctàmbul (Capità Planet Records), distribuït per Filmax Music. Treballa amb Carles Casas com a guitarrista en la pel•lícula La dona de la meva vida.

 
2003-2002 Productor i arranjador el cd de l'indi nadiu sioux Calvin Standing Bear, Fly eagle Fly. Guitarrista i vocalista del cd Collars enredats, Cristina Vilallonga (cantant de Gotan Project). Produeix el cd The turtle project, del cantant americà Doug Shelburne. Produeix el segon treball d'un cantautor de Dublín, Brian Caffrey (Feed the flame)

2001 Grava el cd Open Arms a duet amb Joan Vinyals.Produce 5 temes del cd d'Alex Warner (Time for Life). Produeix el cd de Sam Lardner (Suite Mediterrani).

Produeix i compon per al cd Fanhunter, una sèrie de dibuixos animats.

2000-1999 Treballa com a guitarrista amb la companyia africana de dansa contemporània Cleo Parker Robinson. Produeix el primer cd dels Elefants.
Compon la música de capçalera per a un programa de la Rai Televisione Italiana (Sui Sentieri dell'avventura).

1998 Compon i canta per a diversos espots de TV (Burberry, Coca-cola, Pa Rico, campanya electoral del PSOE, etc.) Guitarrista de sessió amb Los Mojinos Escozíos. Coproductor i guitarrista del cd de Sopa de Cabra Nou.

1997 Telonero de Tina Turner al Palau Sant Jordi.Graba amb Traditional Tourist el tercer disc recolzat per Cadena Cent, que romandrà en el Top 20 durant un mes. Teloner de Kiko Veneno. 1996 Grava un ep de tres temes propis amb un so molt més elèctric. Participa en diversos festivals: Dr Music, Altaveu, Festa de la Diversitat de SOS Racisme. Treballa com a guitarrista i compositor per a diverses sèries de dibuixos animats de Javier Mariscal (Twipsy, Acuarinto)

1995-1994 Grava el tema principal d'Atolladero amb Iggy Pop. A l'abril grava el unplugged Traditional Tourist live at the Harlem Jazz Club.

1994-1993 Crea el grup Traditional Tourist, al costat de Caspar Saint Charles, Jean Paul Dupeyron, Santi Ursul. Inaugura la sala Jamboree com a teloner de les Mint Julips. Graven el seu primer cd, Traditional Tourist, amb 7 temes propis. Treballa com a guitarrista a la banda Sonora de John Cale per la pel•lícula Antàrtida.

1992-1991 Arriba a Barcelona i treballa com a arranjador i guitarrista per a la companyia de dansa Nats Nus. Guitarrista de la Big Mama and The Blues Messengers.

1990 Rep el diploma a Arranging and Composition de la Berklee College of Music.

1989 Productor i compositor en els estudis Room with a View amb artistes com
Tangara Jonatha Brooke, Amotz Plessner, Denise Martin, Edita el seu primer disc, Change my World (Cece and it never Rains) i realitza la gira promocional a Itàlia, Espanya, Suïssa ..

1988-1987 Es muda a Nova York i signatura com a productor amb la MCA Records per a la cantant australiana Tracy Barry. Grava en Salvador Bahia amb els grups de percussió Olodum i Araketu. Grava dos temes amb la Harlem Gospel Choir. Munta el seu propi grup Cece and it Never Rains i grava amb Alain Mallet (teclista de Paul Simon), Wesley Wirth (baixista de Bob Moses) i Patrick Goraguer (bateria de Bill Evans i teclista de Athur Ashe).

1986 Torna a Boston per acabar la seva diplomatura en Arranging and Composition, classes amb Bob Katz. Compon la música per a diversos espots de Chevrolet i Ford. Guitarrista i arranjador en els estudis Blue Jay (Boston) per Paula Cole (vocalista de Peter Gabriel) i Alfonso Vilallonga.

1985 Gira per Quebec, Ontario amb el grup Ardea, guitarrista i corista del grup Rythmn Method

1982-1984 Estudia al Berklee College of Music (Boston).

1981 Estudis privats de guitarra amb Sam Balderman, Jon Greir, Neil Smaller.

1980 Gira amb Uptown Magic per sempre els Colleges de Montréal. Teloner del cantant italià Umberto Tozzi, Laura Brannigan.

1979 Forma el quartet Uptown Magic, amb Rhonda Smith (baixista de Prince), i guanyen el premi al Grup Revelació de l'Any.

Grava el seu primer single Trip to Jamaica, que es converteix en un èxit a les college ràdios de Montréal.

1964 Neix a Mont-real, Canadà.

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates |