PROGRAMA 126 a JAZZ CLUB DE NIT aquest dijous 28 de març a partir de les 22h i fins les 23h30m dedicat a dues magnífiques actuacions que vam fer al Jazz Club La Vicentina. La primera la del Matthew Simon Quartet el 19 d’octubre i la segona la del 14 de setembre amb David Pastor & Francesc Capella Quintet, ambdues del 2012. Tot i la mort d’en Bebo Valdés, i ja que les “coses” s’han de fer ben fetes, deixaré per més endavant el programa que li dedicarem. També ens han deixat Donald Byrd i Dexter Gordon....serà més endavant que ens hi posarem. El programa d’avui consistirà en les dues primeres parts d’ambdues actuacions.

Amb el Matthew L. Simon hi va haver el Federico Mazzanti Perez, piano / Manuel Krapovickas, contrabaux i Oriol Gonzalez Orti, bateria.
Els temes que van fer la primera part, tot i presentant el seu magnífic disc “Continental Blues” van ser....I'll close my eyes, tema de William Gordon Rade i Buddy Kaye / el magnífic tema de Lee Morgan, Ceora / Va seguir un tema del bateria Denzil Best i que Miles Davis va incloure en el seu Birth of the Cool, el magnífic Move / Després la magnífica balada You don't know what love is de Raye i de Paul i van acabar amb el Autumn leaves o les Feuilles Mortes de Joseph Kosma i Jacques Prevert. Gaudiu doncs amb aquesta primera part del Matthew Simon Quartet al Jazz Club La Vicentina.


En el concert del setembre hi vam tenir a Francesc Capella i David Pastor Quintet “Blue Note Tribut” presentant un treball dedicat a les músiques que es van fer en aquest segell “Blue Note”.La resta d’acompanyants van ser Vicent Macian Pla, saxo tenor / Pau Lligadas, contrabaix i Joan Terol Amigó, bateria.
Els temes que van fer la primera part van ser....The Oldener, de F. Capella / Jeanine, popularitzat per Cannonball Adderley / Un tercer tema de Jimmy Cliff popularitzat per Blue Mitchell / El You don’t know what it means to Mis New Orleans de Eddie Lange i Louis Alter i ja per finalitzar un tema de F. Capella dedicat a la seva filla petita, Petite Machine. Us deixo doncs amb aquesta primera part del concert que van fer al Jazz Club La Vicentina David Pastor i Francesc Capella Quintet. Que ho gaudiu.

0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates |