Bona nit amigues i amics de Jazz Club de Nit....amb el d’avui ens queden tres programes per acabar la cinquena temporada i avui també el dedicarem a fer-vos memòria si vareu venir i a escoltar-ho de nou sinó ho vareu fer, d’un enregistrament fet per qui us parla a la Sala Xica de La Vicentina el mes de novembre de 2013 d’un magnífic concert que vàrem tenir. ..
Estem a Ràdio Sant Vicenç 90.2 i per online a l’adreça següent:


La contraportada del disc que van enregistrar posterior al concert


El concert el vam fer amb el nonet dirigit pel Víctor Correa i ara el podreu escoltar tot sencer....la formació s’anomena.....
NEW ENSEMBLE D.O. THE NEXT GENERATION....i aquestes són les quatre ratlles resumides després del concert del dia després....

Molt bon dia.....a punt per anar a fer una mica d'exercici després d'una magnífica nit en tots els aspectes; la Sala Xica va tenir un altre cop un molt bon aspecte, amb el públic fidel i cares (amigues) noves. Musicalment parlant, els New Ensemble D.O. The Next Generation, amb 9 músics dalt l'escenari van fotre una música súper impactant amb tots els vents alhora, mentre que els solos van ésser magnífics...Una "mini banda" liderada pel gran trombonista, compositor i arranjador, professor del Conservatori Liceu i Taller de Músics i millor persona, en Victor Correa. La resta de joves "cracs", tots van estar a un gran nivell; la secció de trompetes amb Òscar Latorre i Pep Garau; els saxos amb Josep Valldeneu (alto) i Nil Mujal (tenor); una secció rítmica impactant i rodant a la perfecció amb Rai Paz (guit), Toni Saigi (piano), Pedro Campos (berra) i finalment en Roger Gutiérrez, (bateria).

Varen dividir els dos passes amb aquesta seqüència de temes:
A la primera part:

1.- 5-0                        (Jordi Rossy; arranjaments Toni Vaquer)
2.- Correcaminos     (Joan Mas i Toni Vaquer; arranj T. Vaquer)
3.- Without Motive    (Enric Peinado)
4.- Maria amor          (Joan Vilalta; arranjament Víctor Correa)
5- Long Week           (Roger Mas; arranjament Víctor Correa)

I aquí teniu un vídeo promocional de l'enregistrament......


Escoltem doncs el primer passe amb els temes ja comentats...

1era part D.O. Ensemble the Next Generation                46m41s

Mentre estava preparant la Sala Xica, i ben d'hora ben d'hora, van arribar el Pep Garau, en Rai Paz, l'Òscar Latorre i el Roger Gutiérrez. Varen descarregar, saludar i van marxar a fer un tomb. Al cap d'una estona van arribar la resta de músics amb el líder al capdavant. Ràpidament es van posar a escalfar els seus instruments de vent, metalls i canyes, i també els de la secció rítmica. Tots sonant alhora era com una vertadera "olla de grills" agradable, però. Després d'una miqueta ja van començar a sonar temes...el primer que vaig escoltar, amb tots els vents alhora va sonar brutal....vaig pensar, uau, això sí que agradarà...segur que els hi agradarà. Després de l'estona d'assajos i alguna demostració de l'autoritat del director del projecte, es van asseure a sopar. Els hi havia preparat una truita de patates i ceba (especialitat de la casa), a més a més d'un sortit d'embotits, uns taquets de formatge, unes quantes llesques de pa amb tomàquet i unes quantes birres. Com que jo anava amunt i avall portant-los els plats, em vaig quedar amb un trosset de truita, una llesca de pa amb tomàquet i alguns talls de llom...de pernil, ni olorar-lo....he....quina gana que tenien...sobretot el Pedro, que no sé si per ser el més alt tenia més necessitats alimentàries.

Passades les 22h i ja entrant la gent, vaig veure que les previsions d'una bona entrada es complirien i així va ser. Els que havien de venir van venir, tot i fer-ho per primera vegada, i els habituals també ho van fer, o sigui que la Sala Xica es va anar omplint i va tenir un molt bon aspecte.

A la segona part:

6.- Beli Dancers       (Txema Riera)
7.- La Picadora        (Toni Vaquer)
8.- Purple Codes      (Toni Vaquer)
9.- Masón                  (Roger Mas)

Després d'enlluernar-nos amb les melodies i els solos de cadascun dels integrants de la formació durant quasi dues hores, els hi vaig demanar que fessin un bis, i en concret el tema de Parker, el Billie's Bounce. Un tema que van brodar, així com tots els altres i que va servir per fer el punt i final d'un magnífic concert. Agrair per descomptat al públic assistent la seva presència, als qui ho han fet per primera vegada i als qui ho van fer per enèsima vegada, els amics col·laboradors i públic fidel. Voilà. Miquel Tuset i Mallol.

Escoltem doncs aquesta segona part....magnífica com la primera....

2na part         D.O. Ensemble The next Generation        36m17s

Doncs res més, espero que hàgiu gaudit amb aquest magnífic concert que vam fer el novembre del 2013 amb una magnífica formació de 8 joves músics dirigits per un gran mestre del trombó i de la direcció de projectes amb gent jove a banda del seu Víctor Correa Vocal Quartet que presenta a  la Mayte Algaucil, magnífica cantant.....Convocar-vos per demà a les 21h i fins les 24h i alguns minuts a Can Comamala on farem el segon dia del 5è Festival de Jam Sessions a Sant Vicenç dels Horts...amb l’Eladio Reinón, saxo tenor i Jordi Gaspar, contrabaix i els 4 nois del combo de grau professional de l’escola El Musical de Bellaterra i després amb el quintet de Grau Superior del Taller de Músics de Barcelona....

Res més, ens veiem demà, gràcies per ser-hi, bona nit i bon Jazz Club de Nit en el Jaç de cadascú...Miquel Tuset i Mallol.


0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates |