Hola de nou a totes i a tots, aficionats al Jazz i seguidors de Jazz Club de Nit. Aprofitant l'avinentesa de l'actuació que varen fer el grup de Latin Jazz AFRO-BLUE, m'ha semblat que posar l'actuació enregistrada en directe a la Sala Xica de La Vicentina  el dia 18 de maig seria d'allò més adequat. Si considerem que els qui hi vàrem ser ens sembla que ha estat una de les més potents viscudes a la seu del Jazz Club La Vicentina, doncs convindreu amb mi que és del tot adequat.

AFRO BLUE  està format per Xavi Figuerola, saxo tenor / Guim García Balash, saxo alt / Xavi Algans, piano / Pepo Domènech, baix elèctric i Ricard Grau, bateria. 
Varen estar incommensurables en tots els sentits.
 
Aquí venen unes ratlles de les primeres impressions després del concert tot just havent arribat a casa. De segur que els qui no hi vareu poder ser, ho gaudireu com nosaltres ho vàrem fer.
Tot just fa quatre minuts que m'acabo d'asseure davant de tothom, de vosaltres, i estic fet pols, és veritat, però amb una alegria interna molt potent, molt acollonant. Un altre dia esgotador, una altre jornada d'uns quantes hores, prop de 10, per poder muntar un concert. Avui, sempre ho dic perquè és veritat, hem gaudit d'un dels concerts més memorables dels que mai hem fet al Jazz Club La Vicentina. AFRO-BLUE, a Sant Vicenç dels Horts, per remoure consciencies i altres virtuts i no virtuts. La crònica vindrà després, d'aquí uns dies per tenir temps d'assimilar la moguda d'avui, però ara, només quatre ratlles (ja en porto més). Musicalment han estat incommensurables, tècnicament perfectes (si se'm permet fer aquesta valoració) i personalment o humanament, comunicatius com els qui més, simpàtics, agradables i un munt d'adjectius qualificatius tots similars. Aquests tipus de sensacions són indescriptibles, o al menys costa una mica explicar com vius un concert d'aquestes característiques, ja que per a cadascú haurà estat lleugerament diferent. Resum....Ens ho hem passat de collons, amb una sala totalment plena, amb gent de diversos llocs, Sant Cugat, Torrelles, Pallejà, Sant Feliu, Rubí, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Galícia, Huelva....sí, sí, no és conya, no. Familiars que han vingut ha visitar a germans, etc...i què han fet els d'aquí? doncs portar-los a un concert de Jazz. Sento una gran alegria per haver pogut compartir amb tots els presents un esdeveniment que ens ha fet a tots molt més feliços del què érem abans de les 22h30m. I per haver pogut estar amb els artistes, ells, que són els veritables artífexs del succés. Les primeres impressions penjades al Facebook cap a les 5h de la matinada.
Que ho gaudiu!!!

0 Comments:

Post a Comment 

blogger templates |