MALAURADAMENT LA "LLEI SINDE" SEMBLA QUE JA CÓRRER PER INTERNET. EL REPRODUCTOR "MIXPOD" JA NO ACCEPTA L'ADREÇA "URL" DE CAP TEMA. NOMÉS ACCEPTA TEMES PREDETERMINATS!!!!!!! HI HAURÀ ALGUN REPRODUCTOR QUE S'HAGI SALVAT DEL FOC DIVÍ? HO MIRARÉ.
 
Bona nit de nou amigues i amics aficionats al Jazz i al Blues. Bé, ja hi tornem a ser, estrenant, amb aquest primer programa, Jazz Club de Nit, el 2011 Jazzístic radiofònic. Avui hi tornarem amb els nostres músics i amb la seva música. Com segur que ja sabeu, fins el 15 de febrer tenim temps de votar els millors premis Enderrocks, premis JAÇ 2010 als millors de les següents categories: Disc Nacional, Artista de l’any, Millor nova proposta i Disc Internacional. Els nominats els podeu veure a la pàgina web de l'Enderock, i aquesta nit en posarem uns quants:

Dir-vos que, en l’anterior ja vàrem posar el ANTISTRESS del Toni solà, nominat a millor disc de l’any i el BERENICE de la Giulia Valle, nominada a millor artista.

En aquest programa posarem música dels nominats, tot i que en alguns casos no serà el disc en concret; de fet del que es tracta és de donar a conèixer els seus noms. Evidentment donarem a conèixer el nom del disc i en alguns sonarà el disc nominat i en d’altres posarem un altre disc.

1. Comencem amb la Barcelona Jazz Orquestra i amb el seu tema
I’ve got the world on a string del disc ONCE UPON A TIME, nominats a millor disc nacional.

2. Continuem amb els de Diego Brothers i el seu Blues for Jone del seu disc ODOLA SANGRE, ells són uns dels nominats a millor artista.

3. Ara amb l’Elisabet Raspall, pianista, i també nominada a millor artista, amb el seu tema Canvis del disc PLU JAZZ.

4. Una mica de flamenc amb el Dave Holland, contrabaix i el Pepe Habichuela, guitarrista, amb el seu Hands (fandango de Huelva) del disc del mateix títol HANDS, nominats a millor disc internacional.

5. Ismael Dueñas, pianista, amb el Back to the days del disc JAZZ ATEU, nominat a millor disc nacional.

6. Ara toca el Jordi Rossy Quintet, J.Rossy, pianista, trompetista i un dels grans bateries d’aquest país, amb el seu tema Manzano del disc JULIANUS SUITE, nominat també a millor disc nacional.

7. A continuació escoltarem al Jaume Vilaseca Quartet, J. Vilaseca també pianista, amb el seu tema Cañitas del seu disc AQUÍ I ALLÀ, ell però, nominat a millor disc nacional pel seu disc MUMBAI.

8. El Lluís Vidal, pianista, amb el seu Música callada XIX del disc MOMPIANA, nominat a millor disc nacional.

9. Amb el Manel Camp, pianista també, i el seu Màgic blues del disc ENYORS, el Manel està nominat a millor disc nacional pel seu treball TANGRAM.

10. Ara recordem al Martí Serra, saxofonista, amb el seu TEA TIME i el tema Appointment to five, nominat a millor disc nacional.

11. Ja per acabar posarem el Miguel Fernández, saxofonista, amb el seu Amor después del mediodia del disc TRANSPLANET SPECIES, també nominat a millor disc nacional.

D'aquí dues setmanes hi tornarem amb uns quants més dels nominats.







0 Comments:

Post a Comment



 

blogger templates |